Om meg og denne bloggen

En blogg inspirert av venners blogger, egne reiser, internett, lesing, møter med mennesker og verden generelt. Om å krysse grenser, frem og tilbake, mentalt, fysisk, kulturelt og språklig. Om inklusjon, diskriminering og mangfold, og mangelen på det samme. Om nettverk, språk, kontakt og isolasjon. Og kanskje noe helt annet innimellom. Bloggen vil vise.

Jeg er døv, veksler mellom å bruke norsk, engelsk, norsk, svensk og amerikansk tegnspråk til daglig. Jeg er stipendiat og forsker, men innleggene i denne bloggen er basert på personlige erfaringer – men ofte inspirert av noe jeg har lest eller lært. Ideene og tankene er mine, og er ikke nødvendigvis representative for de jeg jobber hos, for eller sammen med. Tanken er at det skal bli en mer eller mindre fler-språklig blogg, der jeg veksler mellom norsk eller engelsk – og hvis jeg finner ut av de tekniske innstillingene, kanskje en vlog på et av de tegnspråkene jeg synes passer.

Og hvem jeg er? Jeg heter Hilde, er født i Trondheim, bor i Ås, er gammel nok til å våge og ung nok til å prøve nye ting. Mamma til to tenåringer og eier av et hus med hageflekk.

8 Responses to Om meg og denne bloggen

  1. Vibeke says:

    Flink jente!! Tror jeg holder meg unna bloggens verden forløpig…. har vel nok med FB, og tidstyveriet der 😉 Bloggen er lagret på favoritter, så her skal jeg følge med 🙂
    Klem!!

  2. Ragna says:

    Gratulerer med mildehilde-blogg! Jeg liker veldig godt navnet 🙂 Gleder meg til å følge med 🙂 Klem!

  3. Sissel Gjøen says:

    Du milde himmel! skal si du har mye energi! blir spennende å følge med! et viktig bidrag i samfunnsdebatten! Sissel:)

  4. Torill says:

    Du milde måne! – måtte bare følge Sissels eksempel og jeg er nett like imponert som henne :).

    Denne bloggen skal det bli spennende å følge med på. Kanskje en som står litt i to “verdener” har noen tanker å bidra med innimellom?

    Lykke til!
    Klem 🙂

  5. Sonja says:

    Så flott!! Utrolig at du har tid!!!
    Klem:-)

  6. Hanne Enerhaugen says:

    Gratulerer med duMildeHilde;-) Det blir spennende å lese! Lykke til.

  7. Hilde G says:

    Veldig moro å finne ut at du har begynt med blogging… Skal så absolutt følge med! 🙂 Kanskje man kan bli inspirert… klem Hilde

  8. Unn says:

    Så flink du er!! Gleder meg til fortsettelsen…… Klem til deg

Leave a comment